Как принц Чарлз нарича Меган Маркъл

Той е намерил много подходящ прякор за снаха си, според британската преса

Как принц Чарлз нарича Меган Маркъл

Снимка: Twitter @KensingtonRoyal

С право може да се каже, че Меган Маркъл е доста издръжлива. Начинът, по който посреща цялото медийно внимание, още след като връзката й с принц Хари стана публична, е доста смел.

А принц Чарлз е забелязал издръжливостта на Маркъл. До такава степен, че е създал прякор за нея въз основа на това качество.

Принцът на Уелс наричал новата си снаха "волфрам" - твърд и рядък метал - като свидетелство за това, че тя е "силна и непоколебима", според "Дейли мейл". 

Принц Чарлз се възхищава на Меган за силата й и за подкрепата, която оказва на Хари, казва източник в публикацията.

Прякорът със сигурност е странен, но пък и наистина, наистина мил.

"Ню Йорк Дейли Нюз" съобщава, че Маркъл е помогнала на принц Хари да се откаже от тютюнопушенето и да живее по по-здравословен начин, така че прозвището й със сигурност е оправдано.

За страничните наблюдатели изглежда, че Маркъл и принц Чарлз имат доста близки отношения. След като бащата на Маркъл не можа да присъства на кралската сватба, принц Чарлс беше този, който отведе булката до младоженеца в църквата и заяви, че е "трогнат" от тази чест.

За Маркъл също се твърди, че е помогнала на принца на Уелс да заздрави връзката със сина си.

Принц Чарлз също така сипел похвали за Маркъл, според Daily Mail: "Тя е толкова интелигентна и толкова хубава. И прави Хари щастлив. Така че няма как да не я харесваме", смята той.
Коментари: 0