Kaufland набира персонал в Деня на отворените врати

Записването за участие е до 4 ноември

Kaufland набира персонал в Деня на отворените врати

Kaufland България организира своя първи Ден на отворените врати. Събитието е предназначено за хората, които искат да научат повече за компанията, нейните работни практики и текущи кариерни възможности. Денят на отворените врати ще се проведе на 7 ноември, сряда, в Обслужващ офис на Kaufland България - гр. София, ул. „Скопие“ 1А.

По време на събитието участниците ще научат повече за Kaufland като работодател от първо лице – от утвърдени професионалисти, работещи в компанията. Те ще разкажат какво е да бъдеш част от екипа на лидера в модерната търговия в България. Това ще се случи в три идентични панела в различен часови диапазон за удобство на участниците – със стартове в 09:30, 13:00 или 16:00 ч. Всеки от панелите ще включва кратко представяне на Kaufland, презентация и дискусия с гост лектор, служител на компанията, нетуъркинг сесия и посещение на филиала на Kaufland в кв. Банишора. 

Участниците в Деня на отворените врати ще имат възможност и да се запознаят с отдел „Подбор“ на компанията и да кандидастват за работа на място, като оставят своята автобиография.

Желаещите да участват в Деня на отворените врати трябва да се регистрират до 4 ноември в онлайн формуляр, където да посочат своите имена, предпочитания от тях времеви слот и данни за контакт. Записвания се приемат още и на имейл recruitment@kaufland.bg.

В Kaufland България работят над 6000 служители, които нареждат компанията в топ 5 на най-големите работодатели в българската икономика. Всеки служител в кампанията получава мотивиращо възнаграждение, атрактивен пакет социални придобивки, регулярни обучения в различни сфери и безброй възможности за кариерно развитие и преквалификация.

Коментари: 0