Колко пари правят Ким Кардашиян и Кайли Дженър за един пост в Instagram

Това семейство знае как да прави пари

Колко пари правят Ким Кардашиян и Кайли Дженър за един пост в Instagram
6036 ~ 1 мин. четене
Огромното мнозинство от 800-те милиона потребители на Instagram се радват да използват услугата безплатно, като публикуват селфита и други снимки като начин да изразят себе си или за забавление. 

Но звездите използват Instagram като начин за печелене на бързи пари от рекламни споразумения.
Затова едва ли някой би се изненадал, че членовете на клана Кардашиян-Дженър са едни от най-добрите в тази игра.

Наскоро бе съобщено, че Ким Кардашиян е направила половин милион долара от един прословут Instagram пост през 2015 година.

Ким Кардашиан публикува в Instagram за Diclegis, лекарство срещу сутрешно гадене на фармацевтичната компания Duchesnay. Но постът постави Ким в неловко положение пред лекарствените власти на САЩ, тъй като пренебрегва включването на необходимия списък на възможните странични ефекти, които могат да съпровождат употребата му. Затова в крайна сметка се наложи тя да пусне и втори пост. Оттогава тя (или човекът в Duchesnay, който пише текстовете от нейно име) е научила своя урок и включва цялата необходима от закона информация в следващите постове.

Половин милион долара на пост обаче дори не прави Ким най-добре платения член на клана Кардашиян в Instagram. 

По-малката й сестра Кайли Дженър изкарва за един пост двойно повече - 1 милион долара, според информация на компанията D'Marie Analytics.

Очевидно е, че в това семейство знаят как да правят пари.
Подкрепи Economic.bg