Коронавирусът промени и коледните картички

Сред най-популярните са тези, които са на тема „карантина“

Коронавирусът промени и коледните картички

Снимка: Pixabay

1076 ~ 1 мин. четене

Празничните картички тази година изглеждат малко по-различно след като пандемията от коронавирус превърна 2020 г. в годината, в която се случиха най-много неща или по-скоро бяха отменени най-много.

Вече са доста по-различни поздравленията, които започнаха да се отпечатват на картичките, разказва FOX. Наред с обичайните пожелания за „здраве“, „щастие“, „любов“, „късмет“, тази година не липсват и много по-хумористични такива. Сред най-популярните са тези, които на тема „карантина“.

Те са едни от най-продаваните през тази година, отразявайки реалистично обобщение на това, което мнозина наричат „година без събития“, според главния изпълнителен директор на Minted, компания за картички.

Сред най-популярните надписи на тазгодишните картички са: „Весела Коледа от нашия карантиран екип за вашия“ или „Ние се смеехме, плакахме, преживяхме го заедно“ в съчетание със снимка на семейство, което е на дивана в хола.

Други картички, които започват да набират популярност са такива, на които са изобразени онлайн срещи в Zoom.

„Удивително е да видиш как ходът на историята протича през празничните картички на хората“, казват от бизнеса пред FOX Business.

Наблюдава се и увеличение с цели 182% на произведените картички, в които присъства думата „здраве“ или „добре“.

Хуморът е начин хората да се разсеят от негативизма и от всичко случващо се. Да изпратите забавна картичка на приятел, който е далеч е идеалният начин да му помогнете да мине през тези бурни времена, казват от бранша.

Подкрепи Economic.bg