Край на гласуването за най-добър \"Старт в кариерата\"

Победителят ще бъде награден на церемонията по връчването на наградите „Мистър и Мисис Икономика 2014\", която ще се проведе на 26 ноември 2014 г. от 19.00 ч. в Национален исторически музей-София

Край на гласуването за най-добър \

Снимка: Икономика

244 ~ 2 мин. четене
Край на гласуването в категория най-добър "Старт в кариерата" на тазгодишното издание на най-престижния икономически конкурс "Мистър и Мисис Икономика"!

Читателите на списание „Икономика" и Economic.bg, част от „Бранд Медия България", имаха възможност да гласуват на специално подготвената платформа http://mister.economic.bg/ до днес, 24 ноември 2014 година. Точно в 24:00 часа беше определен и победителят, който ще бъде награден на церемонията по връчването на наградите „Мистър и Мисис Икономика 2014", която ще се проведе на 26 ноември 2014 г. от 19.00 ч. в Национален исторически музей-София.

Конкурсът „Мистър и Мисис Икономика" е сред най-значимите икономически събития в България и е с над 20-годишна история. За този период призът е бил връчван на мениджъри, предприемачи, икономисти и финансисти, допринесли в най-голяма степен за развитието на българската икономика.

През 2013 г. за първи път с онлайн гласуване на сайта бе връчена награда за Корпоративна социална отговорност (КСО).Тази година, като част от конкурса „Мистър и Мисис Икономика 2014", читателите ще могат да гласуват в нова категория - Компания, осигуряваща най-добър старт в кариерата. За нас налагането на висококвалифицирани млади специалисти е от ключово значение за развитието на икономиката на страната. Затова искаме да поощрим и откроим компаниите, които работят последователно в тази посока.

Нашите читатели определят носителя на приза сред 52 компании от различни сектори. Те се открояват с висока репутация и последователна политика по отношение подбора, развитието и условията за човешки ресурси.

В останалите категории номинираните предприемачи са определени от 5-членен Комитет по номинациите, а победителите ще бъдат избрани от 33-членно жури от водещи финансисти, икономисти и носители на наградата „Мистър и Мисис Икономика".

Подкрепи Economic.bg