Lidl откри 86-ия си магазин в страната

Той се намира в Пловдив

Lidl откри 86-ия си магазин в страната

Лидл България откри 86-ия си магазин в страната, който се намира на бул. "България" 115А в Пловдив. Това е шестият обект на веригата в града на тепетата. С него, Пловдив се нарежда на второ място след столицата по брой магазини. 

Новият магазин е и първият в града с елементи, съгласно новата концепция на веригата. Той съчетава модерен дизайн и удобства, включва нови секции и редица нововъведения в продуктовите категории и асортимент. 

Специални гости на откриването бяха шеф Манчев и шеф Шишков, които застанаха зад кухненския плот и посрещнаха първите клиенти.

„Вярваме, че клиентите на район Северен ще оценят модерния и иновативен дизайн на магазина, новите зони и теми, както и разнообразния асортимент от продукти с оптимално съотношение качество-цена. Откриването на нашия шести обект в Пловдив е ясен знак за непрекъснатото развитие на Лидл България, разрастването ни на българския пазар, както и ангажимента ни да предлагаме на нашите клиенти винаги различни иновации“, коментира Милена Драгийска, Главен изпълнителен директор на Лидл България.

Коментари: 0