Lidl откри 91-ия си магазин в България

Новият обект се намира в жк. Люлин 8 в столицата

Lidl откри 91-ия си магазин в България
Веригата магазини за хранителни стоки Lidl откри 91-ият си обект в България. Най-новият магазин се намира в столичния квартал Люлин 8.

„С откриването на този обект ще дадем възможност на жителите на кв. Люлин, да имат достъп до още една удобна локация, където да не избират между цена и качество, а да получат и двете“, коментира Милена Драгийска, главен изпълнителен директор на Лидл България.

Най-новият магазин на Lidl е изграден съобразно новата концепция на компанията, която предлага по-модерни и по-удобни пространства за клиентите и служителите, и се фокусира върху високата енергийна ефективност на сградата. 

За всички клиенти на магазина веригата е подготвила и специална изненада – за всяка покупка на стойност минимум 25 лв. между 5 и 11 ноември 2018 г., те ще получават талон за 50% отстъпка на избрани артикули от продуктовата линия Родна стряха, част от политиката на компанията за работа с българските производители. Талоните могат да бъдат използвани в същия магазин в периода между 12 и 18 ноември 2018 г.

В началото на месеца компанията откри юбилейния си 90-ти магазин в Пловдив. Той е седмият обект на веригата в града.
Коментари: 0