Lidl откри 93-я си магазин в България

Той е и 25-ят в столицата

Lidl откри 93-я си магазин в България

Най-новият магазин на Lidl в София отвори врати в кв. Обеля. Това е 93-ият търговски обект на веригата в страната и 25-ият в столицата.

„Вече с 25 магазина в столицата даваме възможност на жителите на София да имат достъп до повече локации, така че да намерят най-удобната за себе си, независимо където се намират. В нашите магазини те могат да открият широка гама от внимателно подбран асортимент от хранителни и нехранителни стоки, без да се налага да избират между цена и качество, а да получат и двете. Като водеща верига постоянно инвестираме в продуктови иновации и решения, които правят пазаруването в Lidl лесно и удобно, като в същото време пестим време и средства на потребителите“, коментира Милена Драгийска, главен изпълнителен директор на Лидл България.


Най-новият магазин на Lidl се намира на бул. „Ломско шосе“ 218 и е изграден съобразно новата концепция на компанията, която предлага по-модерни и по-удобни пространства за клиентите и служителите. За всички клиенти на магазина веригата е подготвила и специална изненада – за всяка покупка на стойност минимум 25 лв. между 17 и 23 декември 2018 г. те ще получават талон за 50% отстъпка на избрани артикули с марка Baresa. Талоните могат да бъдат използвани в същия магазин в периода между 24 и 30 декември 2018 г.


Коментари: 0