Любимите десерти на зодия Скорпион

Представителите на зодията определено обичат да се глезят с вкусотии

Любимите десерти на зодия Скорпион

Скорпионите са страстни и упорити хора. Те са решителни и ще изследват, докато не разберат истината. Скорпионът е велик лидер, винаги е наясно със ситуацията и също така се отличава с находчивост. Скорпионът е воден знак и живее, за да изживява и изразява емоции. Те са известни със своето спокойно и хладно поведение, както и с мистериозния им вид. Скорпионите не са от най-добрите кулинари, но определено обичат да се глезят с вкусотии. Вижте най-обичаните от тях десерти:

 

Плодове

Банани, череши, круши са сред любимите плодове на зодия скорпион. За тях те са основно средство за набавяне на витамини и присъстват в ежедневното им меню.

Ягоди с шоколад или сметана

Скорпионите са класици и обичат лесните и бързи неща. Със сигурност тандемът ягоди и шоколад е сред фаворитите им.

Бонбони

Да бонбони, но не какви да е, а здравословни, с какао, бадеми и фурми. Въпреки, че е много трудно за един скорпион да се храни здравословно, вкусовите качества на суровите бонбони взимат превес и са сред любимите десерти.

Бисквитена торта

Спомен от детството и любим десерт, който може да се приготви лесно, или да се закупи от почти всяка сладкарница

Макарони със захар

Пастата не им е сред предпочитаните храни, но когато е под формата на десерт, определено би ги изкушила.

Крем- карамел

Вкусно, сладко и традиционно, крем карамелът съчетава всичко, необходимо за един представител на зодия Скорпион, за да бъде истински щастлив и удовлетворен от храненето.  

Коментари: 0