Най-добрият фитнес и Спа център в света за 2017 г.

Той се намира в България

Най-добрият фитнес и Спа център в света за 2017 г.

Снимка: Economic.bg/ Красимир Свраков

13305 ~ 1 мин. четене
Автор: Божидара Иванова

Este Fitness & Spa е луксозен Спа център от градски тип. Намира се в престижния столичен квартал "Изток" и отговаря на най-високите световни стандарти за качество. Спа центърът предлага ултра модерна луксозна и в същото време интимна и уютна обстановка.

Той разполага с богата палитра от услуги и може да отговори дори на най-претенциозния и изискан вкус.

Екип от високо квалифицирани специалисти се грижат за уюта и спокойствието на гостите, като сред масажистите има и автентични представители на екзотичната култура на остров Бали.

Este Fitness & Spa разполага и с ВИП зона, в която гостите могат да ползват луксозни Спа апартаменти и да се уединят с половинката си.

Центърът тази година получи най-високото отличие в световен мащаб - "Най-добър фитнес и Спа център в света" на наградите World Luxury Spa във Виетнам.

Освен този приз, Este Fitness & Spa спечели още три локални отличия за България - "Луксозен дневен Спа център", "Най-добър Спа мениджър" и "Луксозен Уелнес Спа център".

Едно от най-впечатляващите съоръжения в центъра е фитнес залата, която отговаря на най-високите стандарти за фитнес и уелнес.

Центърът е единствен за момента в България, изцяло оборудван с уреди от премиум серията ARTIS на световния лидер в производството на фитнес оборудване Technogym.

Подкрепи Economic.bg