Най-интересното от измналата седмица

Вижте какво развълнува читателите на Economic.bg

Най-интересното от измналата седмица

Европейците на Острова със специален статут след BrexitБританският премиер Тереза Мей поддържа идеята европейските граждани да получат специален статут в бъдещото споразумение за Brexit. Тя категорично се противопостави на системата за миграция, предложена от някои от министрите й.

Събитието, което цяла седмица вълнува света – представянето на новия iPhone 7 предизвика различни настроения сред феновете и критиците на марката. Какво ново ни предложи Apple тази година?

Вижте новите iPhone 7 и iPhone 7 Plus (снимки)Официално Metro разделя бизнеса си на две

Промяната влиза в сила от 30 септемвриАмансио Ортега, испанският гений в продажбите на дребно, задмина съоснователя на Microsoft Бил Гейтс и отново стана най-богатият човек в света.

Собственикът на Zara отново е най-богатият човек в света


Новият модел iPhone развълнува и България. Вижте къде и кога устройството ще излезе в продажба у нас, а предварителните поръчки вече започнаха.

iPhone 7 ще бъде в България след две седмици


Една държава за пример - работодателите в Швеция искат работният ден в страната официално да стане 6-часов. Много компании там вече са приложили този подход в своята дейност, като според тях това е повишило производителността на труда, а служителите са по-щастливи.

Бизнесът в Швеция въвежда 6-часов работен ден


Коментари: 0