Национална лотария стана член на Световната лотарийна асоциация

В организацията членуват 149 компании от 80 държави

Национална лотария стана член на Световната лотарийна асоциация

Национална лотария официално стана част от Световната лотарийна асоциация (World Lottery Association, WLA). Тя бе приета в най-голямото лотарийно семейство с единодушие от всички 149 членуващи компании от над 80 държави от цял свят. Гласуването се проведе на общо събрание в Буенос Айрес, Аржентина, на 21 ноември 2018 г.

„Поздравления за упоритата работа и успешното присъединяване към Световната лотарийна асоциация. Вашето участие със сигурност ще бъде ценно за нас. Очакваме с нетърпение да работим заедно през следващите години“, заяви изпълнителният директор на Световната лотарийна асоциация Лука Полео.

„Национална лотария е горда да бъде част от най-значимата асоциация в глобалната лотарийна индустрия. Членството ни е международно признание за професионалното и отговорно поведение на компанията, както и за усилията да бъдем иновативен бранд с разнообразни продукти, съответстващи на националните и международни стандарти, заяви изпълнителният директор на Национална лотария Димитър Ганев.

Всички членовете на Световната лотарийна асоциация се ръководят от най-строгите стандарти за корпоративна социална отговорност, отговорна игра, прозрачност, сигурност и управление на риска, споделяйки знания и опит помежду си. Като пълноправен член на асоциацията Национална лотария ще продължи да предлага разнообразни и иновативни продукти, съобразени с най-добрите световни практики и стандарти.
Коментари: 0