Нов ремонт затруднява движението в София

Той ще продължи до 31 юли

Нов ремонт затруднява движението в София

Снимка: Стоян Йотов

Забрана за движението на пътни превозни средства на два етапа последователно по "Цариградско шосе" се въвежда от тази нощ до 31 юли включително. Причината е ремонт на пътното платно.

В посока "Младост", движението ще се извършва по южното локално пътно платно на булеварда, вместо по централното пътно платно на ул. "Антон П. Чехов" и по пътната връзка от кръговото на Площад на авиацията към бул. "Цариградско шосе".

В посока център, движението на превозни средства ще се извършва по северното локално пътно платно на булеварда в участъка от ул. „Ген. Йордан Венедиков" до ул. „Акад. Георги Бончев", предава БНТ.

В разгара на лятото редица ремонтни дейности затрудняват движението в столицата. В началото на юли започна рехабилитацията на бул. "Витоша" от НДК до Южен парк, като се забранява движението на превозни средства от бул. "България" до ул. "Бяла черква".

Започна и разширението на бул. "Черни връх" между улиците "Т Каблешков" и "Иван Буреш". Забраната за движение ще бъде в сила до декември. 

Заради строежа не метрото се забранява движението на коли и по бул. "Пенчо Славейков" от "Георги Софийски" до "Св. Иван Рилски". 
Коментари: 0