Новата година донесе и нов Търговски директор на Лирекс

Мария Божилова застава начело на отдела

Новата година донесе и нов Търговски директор на Лирекс

Снимка: Лирекс

3374 ~ 1 мин. четене
Българската IT компания Лирекс започва годината с нов Търговски директор. На поста застава Мария Божилова, която ще отговаря за продажбите и отношенията на системния интегратор, съобщават от компанията. 

Божилова има над 13 години мениджърски опит в телекомуникационния сектор в България. През последните 6 години е Търговски и Маркетинг директор на телеком оператора NET1. Преди това  заема позицията на Търговски директор в ITD Network и Търговски Мениджър в Орбител. 

“Щастлива съм, че имам възможността да стана част от екипа на българска ИТ компания с над 26 години история“, коментира Божилова новото си назначение.

Според нея дигиталната трансформация е задаващата се реалност, която се отнася не само за икономиката като цяло, а за начина на живот такъв, какъвто го познаваме. „Работата ми в Лирекс ще ми позволи да бъда част от този процес и да се развивам в сърцето на новите технологии у нас“, вярва тя. 

Целите на Божилова са свързани най-вече с успешното надграждане на отношенията с настоящите клиенти от публичния и корпоративен сектор, както и разширяването на портфолиото от клиенти на компанията. 

Дружествата от групата Лирекс (Лирекс БГ, Лирекс БС, Лирекс Хай-Тех, Лирекс Скопие) оперират дейност в областта на информационните и комуникационни технологии в България. Компанията има 17 офиса в България, Белгия, Германия, Обединеното  Кралство, Македония, Сърбия, Босна и Херцеговина и Турция. LIREX е дългогодишен партньор с над 30 от най-големите световни, технологични компании като HP, Microsoft, Oracle, Xerox, IBM, Verint, Symantec, Check Point и много други.
Подкрепи Economic.bg