Новият винен дом на KATARZYNA ESTATE

LA MAISON DE KATARZYNA WINE & TAPAS е в сърцето на София и предлага цялата селекция вина на избата

Новият винен дом на KATARZYNA ESTATE 6 Снимки

Снимка: KATARZYNA ESTATE

Хубаво вино, поднесено в уютна атмосфера с подходяща комбинация от вкусни тапаси – всичко това на едно място е събрано в новия винен дом на KATARZYNA ESTATE - LA MAISON DE KATARZYNA WINE & TAPAS. Локацията е сърцето на София, бул. „Патриарх Евтимий“ 86.

Не случайно го наричат новата винена емоция в сърцето на София, тъй като там се предлага целият асортимент на винарската изба KATARZYNA ESTATE, а също така може да намерите и други интересни продукти, които са лимитирани и се предлагат само на тази локация.

Новото място има за цел да стане предпочитана локация за всеки, който обича хубавото вино. В LA MAISON DE KATARZYNA WINE & TAPAS може да организирате както бизнес срещи, така и среща с приятели. В новият винен дом са подготвили и календар с тематични дегустации и интересни събития.

В LA MAISON DE KATARZYNA WINE & TAPAS може да се насладите и на интересни коктейли, специална селекция чайове, японска матча, превъзходно кафе и други висококачествени продукти, които отговарят на утвърдения стандарт, който имат и вината на KATARZYNA ESTATE.

От KATARZYNA ESTATE добавят, че са се погрижили и за детайлите, и опаковайки красиво бутилките може да превърнете виното в чудесен подарък.

Коментари: 0