Ново мобилно приложение превръща касовите бележки в награди

Tesserum е създадено от изцяло български екип

Ново мобилно приложение превръща касовите бележки в награди
Ново мобилно приложение, което съчетава игровия елемент с реални ползи за потребителите и българската икономика, бе представено днес от неговите създатели Гриша Пенков и Дамян Жуклев.

Tesserum е синхронизиран с операционните системи на Android и iOS. Създател на мобилното приложение е екип от предприемчиви българи, обединени в компанията „Фискал Артс” ООД с управител Гриша Пенков.

По думите на създателите му, Tesserum е приложение, което бързо и лесно превръща касовите бележки в награди. То е напълно безплатно, а работата с него е достъпна за потребители на възраст от 14 до 114 години. 

Всеки потребител, който инсталира приложението на своя смартфон, може да регистрира по 50 касови бележки на ден. Буквално секунди след това всеки може да разбере какво печели – паричните награди са на стойност от 1 до 100 000 лева, а за тези, които не успеят да спечелят парична награда, бонусът са вдъхновяващи мъдрости и крилати фрази. 

Голямата награда от 100 000 лева ще бъде изтеглена в живо предаване на 20 декември 2018 г., като за нея ще се борят всички, инсталирали и използвали приложението до момента. 

Потребителите ще могат да се разпореждат по два начина с печалбите си - или да ги получат веднага, или да дарят средствата. Те могат да бъдат дарени на неправителствена организация, от списъка с бенефициенти - като БЧК, УНИЦЕФ, SOS детски селища, "Четири лапи", "Дивите животни", Animal Rescue Sofia, ДМС-кампании. 

Потребителят не е задължен да пази бележки, когато наградата е под 1000 лв., посочиха от фирмата. От дружеството ще се свържат с НАП, за да преговарят с тях, участниците в приложението да могат да участват и в кампанията на приходната агенция само с едно заснемане на касова бележка.
Коментари: 0