7 от най-нереално скъпите артикули в Amazon

Някои от тях се продават срещу екстремно високи цени

7 от най-нереално скъпите артикули в Amazon

Amazon не е само място, от където можем да закупим най-евтините предмети и продукти. Популярният сайт за електронна търговия разполага с цяла съкровищница от нереално скъпи артикули. 

Някои от тях наистина се продават срещу екстремно високи цени - главно защото са колекционерски или луксозни. 

Вижте някои от тях: 

7. Амулет за благоденствие  

250, 000 долара 


 

Амулетът предпазва от зли и вредни сили, и всичко, което може да ви донесе лош късмет. 

6. Макарони със сирене  

158, 85 долара 


Определено има артикули в Amazon, които са далеч по-скъпи от 158 долара. Въпреки това идеята да хвърлиш толкова много пари за една кутия с макарони е достатъчна за да привлече вниманието. 

Продуктите без съдържание на глутен на практика са по скъпи от всички останали хранителни покупки, но тази кутия определено е надминала всякакви граници. 

5. Златна монета от 1907 година 

624, 800 долара 


Чувствате се богати? Или пък може би трябва да си закупите 113-годишна монета от 10 долара. Ще ви струва само 625 хил. долара. 

4. Тесте от седем колекционерски бейзболни карти 

90, 909.99 долара 


Тесте от 7 бейзболни карти от Мики Мантъл се продава за над 90 хил. долара. Картите са със сертификат за автентичност, лично подписан от бейзболиста.

3. Комикс на Marvel  

10, 000 долара  


Колекционирането на комикси определено е доста скъпо удоволствие. Въпреки това 10 хил. долара за е изключително висока цена за един комикс, дори и на Marvel. 

2. Личната ножица и гребен на Нийл Армстронг 

38,611 долара 


Можете да закупите и личните ножица и гребен на Нийл Армстронг срещу скромната сума от 38, 611 хил. долара. Двете тоалетни принадлежности на американския астронавт са придружени и с косми от собствената му коса - или поне така твърди търговеца.

1. Луксозен  химикал

65, 700 долара


Този химикал е от лимитираната серия на Montegrappa и е направен от 18-каратово злато. Можете да си го закупите само срещу 65 хил. долара.

Коментари: 0