„Пирогов“ понижи цената на PCR тестовете

„Зелените коридори“ в болничното заведение продължават да работят без почивен ден

„Пирогов“ понижи цената на PCR тестовете

Снимка: Красимир Свраков

2975 ~ 1 мин. четене
Симона Димитрова Автор: Симона Димитрова

УМБАЛСМ „Н.И.Пирогов” намалява цената на изследването за доказване на COVID-19 от 100 на 80 лева. Това съобщиха от лечебното заведение. От най-голямата болница за спешна помощ у нас обясняват още, че целта е изследването да стане максимално достъпно за пациенти със симптоми и по този начин да се ограничи разпространението на заразата.

От лечебното заведение напомнят, че лабораторията на УМБАЛСМ „Н.И.Пирогов” разполага и с възможност за колективно тестване в различни пакети, включително и „Семеен пакет“ до четирима души.

В „Пирогов“ продължават да действат „зелените коридори“, като за целта лечебното заведение разполага с количества от препаратите на Pfizer/BioNTech, Moderna и Oxford/AstraZeneca.

„Ваксинационните зони в УМБАЛСМ “Н.И.Пирогов” работят без почивен ден, включително събота и неделя. Желаещи защита срещу COVID-19 се приемат между 08:30 и 17:30 часа. Мобилните ни екипи също са в готовност да имунизират колективи на място. Продължава имунизацията и съгласно Националния ваксинационен план“, се казва в съобщение на болницата.

Коментари: 0