Пощенска банка пусна най-бързата кредитна карта

Програма „Сега“ осигурява възможност за експресно издаване на кредитна карта до 1 час

Пощенска банка пусна най-бързата кредитна карта

Снимка: Пощенска банка

Автор: Пощенска банка

Има причина кредитната карта да е любимата ни карта. Спешни нужди на автомобила, предложение за мечтано пътуване, нова перспектива за личностно развитие, неустоимо намаление – с кредитната карта всички възможности са пред нас. Разбира се, необходимо е да имаме финансова дисциплина и отговорно поведение, за да бъде една кредитна карта ключ към сбъдването на мечти и цели, а не излишен товар.

На пазара съществуват разнообразни картови продукти, но това, което всички искаме днес, е отлично предложение за карта, от което можем да се възползваме веднага. Такава възможност предоставя Пощенска банка с иновативната експресна програма „Сега“ – кредитна карта само за един час време. Могат да я притежават както настоящи картодържатели, така и нови клиенти на финансовата институция. Всичко се случва бързо и удобно - само с едно посещение в офис на банката.

Удобствата на най-бързата кредитна карта на Пощенска банка

Днес бързината е ключово предимство. И точно това прави програма „Сега“ на Пощенска банка толкова специална – тя предлага експресно решение за нашите нужди, без значение дали са малки или големи, внезапни или дълго отлагани във времето. Едно от големите й предимства е възможността само с едно посещение в банков клон да получим нова дебитна карта в рамките на 15 минути и нова кредитна карта до 1 час. Кредитната карта спестява най-ценното – личното време, но и комбинира високо ниво на сигурност с бърз достъп до всички предимства и удобства, които една карта може да предостави. За издаването е необходима само лична карта, а час по-късно вече имаме достъп до разполагаемата сума. 

Експресната кредитна карта на Пощенска банка се предлага също в пакет с експресен потребителски кредит – едно наистина бързо решение за всеки, които иска да се възползва от възможностите на времето сега. Допълнителен плюс е опцията за ползване на  застрахователен пакет „Покритие на задълженията Плюс“, както и възможността за експресно издаване на дебитна карта за 15 минути.

Какво още за кредитните карти на Пощенска банка

Финансовата институция предлага всякакви картови възможности спрямо нашите нужди и потребности. Всички те са с максимално високо ниво на сигурност при плащания онлайн. Освен това можем да следим наличността на сметката си по всяко време онлайн. Услугата „Покупка на равни месечни вноски“ предлага разсрочване на вече направени плащания с кредитна карта на 3, 6, 9 или 12 равни месечни вноски. А колкото по-често плащаме със своята карта Mastercard и Visa при избрани партньори на банката, толкова повече бонус точки събираме по програмата за лоялност „Моите награди“.

Експресно издаване на кредитни и дебитни карти се предлага в ключови финансови центрове на банката в страната. Повече информация за програма „Сега“ можете да намерите на www.postbank.bg.

Коментари: 0