Ryanair и Air Europa предлагат 20 дестинации в Америка

Дългите полети са от Мадрид и билети за тях могат да се резервират и през сайта на нискотарифната компания

Ryanair и Air Europa предлагат 20 дестинации в Америка
1080 ~ 1 мин. четене

Ryanair обяви съвместно партньорство с испанската авиокомпания , което ще позволи на 130 млн. пътници на нискотарифния превозвач да резервират презокеански полети през сайта Ryanair.com до 20 дестинации на американския континент. Полетите ще се осъществяват от Мадрид до 16 държави в Северна, Латинска и Южна Америка.

В края на годината ще се осъществи и втората част от партньорството, която ще позволи на клиентите на Ryanair да правят директно връзка с полетите на Air Europa.

В САЩ пътниците на двете компании ще могат да летят до Бостън, Маями и Ню Йорк (летище JFK), а също и до Куба, Бразилия (Салвадор и Сао Пауло), Аржентина, Доминиканска република (Пунта Кана и Санто Доминго), Боливия, Колумбия, Еквадор, Хондурас, Израел, Мексико, Парагвай, Перу, Пуерто Рико, Уругвай и Венецуела.

"За нас е чест да обявим това партньорство. В момента Ryanair лети до Мадрид от 50 различни дестинации и така всички пътници, които ги ползват, ще могат да резервират презокеански полети от Мадрид с Air Europa", коментира при подписването на споразумението в испанската столица изпълнителният директор на нискотарифната компания Майкъл О`Лиъри (на снимката вдясно).

"Споразумението утвърждава Air Europa, единствената традиционна авиокомпания със 100% испански капитал, като най-добрата опция по отношение на цена и качество за полети между Европа и Америка", коментира изпълнителният директор на Globalia Group, собственик на превозвача Хавиер Идалго. Той допълни, че от 2020 г. Air Europa ще има най-модерния и ефективен въздушен флот, който оперира между двата континента.

Подкрепи Economic.bg