Samsung Galaxy A80 вече се предлага в магазините на Vivacom

Смартфонът се отличава с иновативни характеристики като ротираща се тройна камера с 3D обектив за “фокус на живо

Samsung Galaxy A80 вече се предлага в магазините на Vivacom
4823 ~ 2 мин. четене
Автор: Vivacom
Новият модел на Samsung - Galaxy A80 вече е достъпен в търговската мрежа на Vivacom на цена от 36,98 лв. на месeц в комбинация с план Smart U. Смартфонът се отличава с иновативни характеристики като ротираща се тройна камера с 3D обектив за “фокус на живо” и интелигентна батерия със супер бързо зареждане в съчетание с привлекателен дизайн.

Samsung Galaxy A80 разполага с 6.7“ FHD+ New Infinity дисплей, без рамка и прорези за отлично визуално изживяване и резолюция от 1080х2400 пиксела със съотношение от 20:9. AMOLED дисплеят изобразява ярки и ясни картини и има скрити сензори, както и технологията “Звук на екрана”, достъпна при провеждане на разговори.

Моделът разполага с тройна ротираща се камера, която позволява на потребителите да заснемат качествени селфи снимки. А ултраширокоъгълният обектив улавя кадри с 123 ° зрителен ъгъл, максимално близък до този на човешкото око. Смартфонът притежава Life Focus технология за добавяне на боке ефект и 3D сензор за мащабиране на пространства и предмети. А оптимизаторът на сцени професионално изглажда заснетите изображения и прилага ефекти за разпознаване на над 30 вида сцени.

За да могат потребителите да се насладят възможно по-дълго на любимото си съдържание и да запазят много повече информация, Samsung Galaxy A80 предоставя 128 GB разширена вътрешна памет и комбинацията от мощен процесор и 8 GB RAM за бърза и безпроблемна работа. Сензорът за пръстови отпечатъци е вграден в дисплея, за да гарантира бързо отключване, удобство, сигурност и защита на информацията.

Интегрираният изкуствен интелект анализира ежедневните действия и рутини и автоматично оптимизира използването на съответните приложения, като по този начин подобрява работата на батерията. Samsung Galaxy A80 се отличава още с интелигентна батерия със супер бързо зареждане – 25W, с помощта на която потребителите не губят време в чакане, а режимът за адаптивно пестене предоставя повече време за игри и сърфиране в социалните мрежи.

Запишете се за нашия бюлетин


Подкрепи Economic.bg