Samsung официално представи новия сгъваем Galaxy Z Fold 2

Цената на новия смартфон вероятно ще бъде съобщена на 1 септември

Samsung официално представи новия сгъваем Galaxy Z Fold 2
1 Видео

Снимка: Samsung

3371 ~ 1 мин. четене

Samsung официално представи новия си смартфон Galaxy Z Flod 2. Това e наследникът на Galaxy Fold Samsung, който беше представен миналата година. Новият модел има по-голям дисплей и камера, които придават елегантен вид на смартфона. Очакванията са Galaxy Z Flod 2 да бъде доста по-успешен в сравнение с предходния модел, който имаше сериозни технически проблеми при старта си.

Z Fold 2 има 7.6 инча основен дисплей вместо 7.3 в предходния модел. Панелът поддържа опресняване при 120Hz и е предпазен от ултратънкото стъкло. Външният дисплей също е по-голям - той е с диагонал 6.2 инча и покрива цялата предна част, така че ще може ефективно да ползвате телефона и в затворено състояние.

Двете селфи камери пък се намират в малки отвори в дисплеите. Подобно на Galaxy Z Flip, Z Fold 2 епредлага  „Flex Mode“, което позволява Z Fold 2 да се използва, когато е разгънат наполовина.

Телефонът като цяло е по-тънък (с дебелина 6 мм) и има доста по-тънка основа между двата дисплея, което прави доста по-лесно носенето му в джоба.

Galaxy Z Fold 2 се предлага както в черно, така и в бронзов цвят. Освен това има и лимитирана версия Thom Browne. По време на днешното представяне Samsung не обяви кога ще бъде съобщена цената на новия смартфон, но обеща повече информация за Z Fold 2 по време на следващото събитие, което ще се проведе на 1 септември.

Подкрепи Economic.bg