Сгъваемият Samsung: Очаквайте през март срещу нечувана досега цена

Корейска медия прогнозира срещу каква цена ще дебютира представения наскоро огъващ се телефон на Samsung

Сгъваемият Samsung: Очаквайте през март срещу нечувана досега цена

Снимка: БТА

Корейският производител на електроника Samsung каза, че се подготвя да пусне дългоочаквания си сгъваем телефон още през първите месеци на 2019 г. Добрите новини за феновете на марката идват и с още една, малко по-притеснителна – тази за цената. По информация на местната агенция Yonhap устройството ще се продава за над 1700 долара, пише Business Insider. 

Samsung отдавна говори за телефон със сгъваем дисплей и най-накрая представи свой прототип. Това се случи миналата седмица на ежегодното събитие за разработчици на компанията. Тогава устройството бе анонсирано на сцената при затъмнено осветление от Джъстин Денисън, занимаващ се с маркетинга в компанията. 

Той нарече телефона „Infinity Flex”, макар това да не е истинското му име. Според корейската медия той ще се казва „Galaxy F“. 

Позовавайки се на източници от индустрията, Yonhap казва още, че Samsung ще пусне сгъваемия си телефон заедно с 5G версията на предстоящия Galaxy S10. Вероятно през март 2019 г. 

Изданието се позовава и на мнението на пазарни наблюдатели, според които продажната цена на устройството ще е около 2 млн. вона (1770 долара). 

Посочените цифри са все още силно спекулативни и непотвърдени официално. 
Коментари: 0