Стартиращи компании ще представят идеите си в София през март

Sofia Startup Expo ще се проведе в София Тех Парк на 13-14 март

Стартиращи компании ще представят идеите си в София през март

Sofia Startup Expo 2018 ще представи идеи и прототипи на стартиращи иновативни компании на модерната „Станция С“ в София Тех Парк през март. Иновационният форум „Джон Атанасов“ ще се превърне в атрактивна експозиционна гара, която ще събере под покрива си цялата стартъп екосистема, необходима за разработване на нови идеи с бизнес потенциал и стартиране на бизнес. 

Събитието се организира за първи път в България и ще срещне млади иноватори и предприемачи с представители на технологичните компании, агенции, инкубатори, банки, както и фондове за рисково и дялово финансиране, футуристи, бизнес ангели и др.  

Колоритната станция ще обхване площ от над 1800 кв.м. Пространството ще бъде разделено на три основни зони. Share zone е изложбената зона за стартиращи фирми и инвеститори, която ще среща идеите с парите. Create zone е креативната зона, предназначена за проекти на учебни заведения, сдружения на млади иноватори и неправителствени организации. Тук очаквайте презентации, игри и преживявания, които ще създаваме заедно с изложителите и посетителите. А третата - Chill zone – ще бъде за опитване на вкусове и място за работни срещи и нетуъркинг.

Sofia Startup Expo 2018 ще се проведе на 13 – 14 март 2018 г. в зала „Джон Атанасов“ в „София Тех Парк“ и включва 2-дневна изложба, еднодневна конференция, технически хакетон и връчване на златни медали за иновации. Събитието се организира от „Манира“ ЕООД – агенция за стратегически комуникации, в партньорство с Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия. 

Коментари: 0