Световен топ университет търси бизнес лидери у нас

University of Reading ще представи възможностите за обучение

Световен топ университет търси бизнес лидери у нас

Едно от най-добрите учебни заведения в сферата на бизнеса, което се нарежда сред топ 50 на бизнес училищата в света, ще гостува у нас.

Представители на Henley Business School, част от един от водещите изследователски университети във Великобритания - престижния University of Reading, ще направят презентация на 20 април, сряда, в х-л Хилтън - София пред бъдещи кандидат-бакалаври и кандидат-магистри.

Създадено през 1945 година, Henley Business School смело може да бъде наречено училище за бизнес лидери, тъй като възпитаниците му намират професионална реализация още в първите 6 месеца след дипломирането си.

В учебното заведение се подготвят специалисти в сфери като: Бизнес и мениджмънт, Предприемачество, Счетоводство и финанси, Управление на собствеността и др. Henley Business School има стабилни партньорства по цял свят и дава възможности за обучение и кариерно развитие във водещи световни организации, като BBC, British Airways, Vodafone, Microsoft и мн.др.

Една от основните цели на бизнес факултета е да обучи отговорни лидери в бизнеса, използвайки индивидуален подход и наблягайки на личните способности и потенциал на всеки студент. Теорията неизменно е съчетана с практика в реална бизнес среда.

Училището  може да се похвали с повече от 7000 студенти от 140 страни, а голяма част от преподавателите са известни имена в индустриалния свят и често споделят със студентите безценния си опит.

Коментари: 0