Теленор пуска услуга за организацията на отпуски на служителите

Софтуерът улеснява организацията и анализа на отпуските във фирмите

Теленор пуска услуга за организацията на отпуски на служителите
Норвежкият мобилен оператор Теленор пуска облачна услуга за организация на отпуски на служителите. Платформата дава възможност за проследяване и коректно използване на полагаемия отпуск на работниците. 

Онлайн системата Otpuski.com позволява на служителите да въведат автоматично процеси за заявка и одобрение на отпуски и да разгледат историята на собствените си заявки, както и използваните и налични дни отпуск. Мениджърите ще получават информация при едновременно заявено отсъствие на служители, както и ще имат достъп до календар със своите отпуски и тези на екипа, който управляват. 

Софтуерът ще известява при едновременно отсъствие на служители, както и фирмена йерархия за одобрение по нива. Платформата съхранява всички подадени заявки и пълната история на отпуските в компанията. 

Цените за предлаганата услуга започват от 49,90 лв. без ДДС на месец за две години за пакет от 11 до 30 потребители, или 69,90 лв. без ДДС на месец за една година за същия пакет. Предлагат се и пакети с повече потребители, в зависимост от броя на служителите в компанията.
Коментари: 0