\"Теленор\" пусна облачна услуга за съхранение на контакти

Приожението My Contacts е напълно безплатно

\
4157 ~ 1 мин. четене

Тeленор пусна безплатно приложение, което позволява лесно и удобно съхранение на контактите от телефона на потребителя в облачно пространство и безпроблемното им прехвърляне от едно устройство на друго. С Мy Contacts, потребителите запазват в облака своите контакти с натискането на само един бутон. Запазеното съдържание е криптирано и с високо степен на сигурност.

Прехвърлянето на контактите от едно устройство на друго става също толкова лесно, отново с натискането на един бутон. Онлайн версията на My Contacts позволява и управление на контактите като дава възможност за добавяне, изтриване и редактиране в облака. Лимитът за качване на .vcf файлове (електронни бизнес контакти) е 10 МВ на трансфер.

Услугата My Contacts, разработка на Теленор Груп, е безплатна и е достъпна за всички потребители, независимо дали са клиенти на Теленор или не. За да се възползват от нея, те трябва да свалят мобилното приложение, налично за устройства с Android и iOS, или да използват уеб версията за фийчър телефони и да се регистрират.

Потребителите, които вече използват дигиталната услуга на Теленор за съхранение на снимки и видео Capture, могат да използват същите данни за вход.

Подробна информация за услугата My Contacts е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане до кратък номер 123 или в магазините на Теленор и официалните партньори в цялата страна. 

Коментари: 0