Туристическа агенция в Рим предлага услугата „приятел” за Instagram

Италианският град е един от най-сниманите градове

Туристическа агенция в Рим предлага услугата „приятел” за Instagram

Снимка: Pixabay

Рим е един от най-фотогеничните градове в света. Всяка калдъръмена уличка тук приканва туристите за снимка и затова италианският град е един от най-сниманите градове в Instagram.

Тенденцията все повече хора да качват снимки от пътуванията си води до появяването на нови туристически услуги.

Така американската туристическа агенция Roma Experience реши да предлага на пътуващите да наемат фотограф или „Insta Boyfriend extra“, който да ви снима и по желание да се снима с вас за популярната социална мрежа на фона на римските забележителности. Организаторите казват, че услугата е подходяща за соло туристи. 

Целият пакет, предлаган от агенцията включва посещение на най-известните места в Рим с екскурзовод и струва 735 евро, а наемането на „приятел” за Instagram е допълнителна услуга, която се заплаща допълнително 350 евро.

Услугата на Roma Experience е само една от нарастващия брой туристически компании, които се възползват от желанието на тези пътешественици да си направят зашеметяващи снимки, които могат да споделят със своите приятели и семейство в социалните медии. Компании като Flytographer и Shoot My Travel също свързват пътешественици с местни фотографи, които ще документират пътуването им с професионални снимки.

Коментари: 0