Vivacom за първи път ще приема предварителни поръчки за iPhone

Vivacom за първи път ще приема предварителни поръчки за iPhone

Снимка: Vivacom

2408 ~ 1 мин. четене
Автор: Vivacom

Vivacom обяви, че ще предлага всички четири модела от новата серия iPhone 12, включително iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 и iPhone 12 mini. За първи път мобилният оператор ще приема предварителни поръчки за най-актуалните смартфони на Apple.

Припомняме, че Vivacom единствена от трите големи телекома в България нямаше лиценз да продава продуктите на Apple, преди най-накрая да се сдобие с такъв и от юли официално да включи бранда в портфолиото си. Развръзката беше предшествана от продължителни преговори и жалба срещу американския гигант в Комисията за защита на конкуренцията.  

Клиентите на VIVACOM ще могат да поръчат iPhone 12 Pro и iPhone 12 от 23 октомври, като моделите ще са налични от 30 октомври. Другите две смартфона от серията – iPhone 12 Pro Max и iPhone 12 mini, ще могат да се поръчват от 6 ноември, като моделите ще са налични от 13 ноември. 

С красив изцяло нов дизайн, моделите iPhone 12 се отличават с несравнима нова системи от камери, дисплеи Super Retina XDR от край до край, за още по-завладяващо изживяване при гледане, най-голям скок в издръжливостта с предпазното стъкло Ceramic Shield и проектиран от Apple A14 Bionic чип, който е най-бързият чип в смартфон.

Запишете се за нашия бюлетин


Подкрепи Economic.bg