Вижте как ще изглежда iPhone 7

Новият модел на Apple с любопитни промени

Вижте как ще изглежда iPhone 7
4442 ~ 1 мин. четене

В последните седмици под прицел е предстоящото през пролетта представяне на iPhone 5se. По-късно през тази година обаче ще видим моделът iPhone 7 с всички слухове около него.  В мрежата вече изтекоха снимки за предполагаемия модел, който ще бъде представен наесен.


На снимките се вижда ясно задната част на смартфона. Ако се вгледате, ще забележите, че хоризонталните ленти за антена са изчезнали.


Новият модел изглежда различно, в сравнение с iPhone 6s. Лентите са много по-деликатно изразени. При iPhone7 камерата е с по-голям размер, което може да означава, че ще има ъпгрейд при новия смартфон.


Доскоро се твърдеше, че следващият модел ще е снабден с двойна камера, но засега изображенията опровергават подобни теории. На изображенията виждаме 4.7-инчов iPhone 7. Много от спекулантите смятат, че дори от Купертино да пуснат двойна камера за новия си смартфон, тя ще е запазена за 5.5-инчовия iPhone 7 Plus, пише imagazin.


От снимките не става ясно какво се случва с жака за слушалки, за който се твърди, че може да бъде премахнат и заменен със стереоговорител. 

Подкрепи Economic.bg