Wizz Air пуска нова линия от Бургас до Гданск

Полетите ще се изпълняват два пъти седмично

Wizz Air пуска нова линия от Бургас до Гданск

Снимка: Wizz Air

Симона Димитрова Автор: Симона Димитрова

Нискотарифната авиокомпания Wizz Air обяви добавянето на 15-ата си дестинация от Бургас. Стартирайки от 13 юни 2021 г., най-новият маршрут на WIZZ от морския град e до Гданск, Полша и ще се извършва 2 пъти седмично, в четвъртък и неделя, информират от компанията.

Местата по маршрута са вече в продажба и могат да бъдат закупени от официалния сайт и чрез мобилното приложение на компанията. Цените за билета включват административна такса и малък салонен багаж (максимални размери: 40x30x20cm). От авиокомпанията поясняват, че всеки багаж на колелца и всеки друг вид чекиран багаж подлежат на допълнителни такси.

„Щастливи сме да добавим Гданск и да разширим нашата бургаска мрежа до 15 маршрута. Уверени сме, че страхотната мрежа от маршрути от Бургас на Wizz Air ще допринесат за разрастването на българския туристически сектор през най-силния сезон – летния“, заявява Андраш Радо, старши мениджър за корпоративни комуникации на Wizz Air.

От компанията поясняват, че полетите се извършват при пълно спазване на противоепидемичните мерки и са осигурени всички необходими дезинфекциращи средства на борда.

 

Коментари: 0