Wizz Air пусна графика си за полетите през лято 2019

Членовете на Wizz Discount Club вече могат да резервират своите билети за следващото лято,а останалите пътници - от 13 септември 2018 г.

Wizz Air пусна графика си за полетите през лято 2019
Нискотарифната авиокомпания Wizz Air обяви, че вече са в продажба билети за полетите през лято 2019 г. от и до България. Те могат да бъдат резервирани от членовете на Wizz Discount Club, а всички останали пътници ще могат да си закупуват места за полети за следващата година от 13 септември 2018 г.

Компанията заяви, че ще продължава да обслужва своите маршрути от трите български летища – София, Варна и Бургас. През тази година превозвачът добави още няколко дестинации от и до България – Ница, Малага, Атина, Лисабон и Ейлат от София и Варна – Виена. Това към днешна дата прави 46 нискотарифни маршрута от България.

„Радостни сме да съобщим, че летният график на Wizz Air е вече достъпен за България. Следвайки нашите планове за силен растеж през тази година, ние продължаваме да сме фокусирани върху предлагането на най-ниските възможни тарифи на клиентите ни заедно с висококачествени услуги във все по-разнообразната мрежа на WIZZ“, каза Андрас Радо, мениджър корпоративни комуникации в Wizz.

Към момента компанията има 8 самолета у нас – 7 в базата в София и 1 във Варна. От 2005 г. насам авиопревозвачът е превозил над 12 млн. пътници от българските летища и непрекъснато разширява дейността си.
Коментари: 0