За празниците магазините на Мтел ще са с променено работно време

25 декември и 1 януари ще са неработни дни за всички търговски обекти

За празниците магазините на Мтел ще са с променено работно време

По време на коледните и новогодишни празници всички Мтел магазини в страната ще работят с променено работно време.

На 24 декември търговските обекти на телекома, включително тези в големите търговски центрове, ще работят до 17 часа. Рождество Христово, 25 декември, ще е почивен ден за всички Мтел магазини. 

На 26 декември и на 27 декември ще бъде валидно стандартното съботно и неделно работно време от 10 до 17 часа.   

На 31 декември ще работят само магазините, разположени в големите търговски центрове, като работното им време ще бъде такова, каквото е на съответния обект.

Първият ден от 2016-а година ще е почивен за всички Мтел магазини, а на 2-ри и 3-ти януари те ще работят със стандартното съботно и неделно работно време от 10 до 17 часа.  

Освен в магазините, клиентите могат да получат информация и/или да си купят продукти и услуги на Мтел през различните канали за самообслужване на телекома:

-        *88: мястото, на което всеки клиент може да получи информация за потреблението си и да управлява всички услуги, свързани с неговия номер. На *88 може да се добавя или променя „Любим номер“ или номерата от групата „Семейство и приятели“, да се сменя роуминг тарифата, да се заявяват автоматични настройки за телефон или да се презарежда предплатена карта. Чрез услугата „Пазарувай на *88“ пък може да бъде купен с безплатна доставка мобилен телефон, таблет, лаптоп, а също така да се направи абонамент или подпише договор за гласови услуги.

-        Мтел Меню: чрез него всеки може да провери сметката си до момента, да активира услуги или да се откаже от тях, да зареди предплатена карта или да добави мобилен интернет, допълнителни SMS-и или минути за разговор към тарифния план.

-        Модулът „Моят Мтел“ се намира на mtel.bg и през него може да се проследяват месечни фактури, да се плащат, да се управляват различни услуги, без значение дали става дума за клиент на договор, или ползващ предплатена карта. Тук клиентите могат да се откажат от хартиена фактура и да се регистрират за електронна. Чрез избора на електронна фактура, освен постоянния достъп до нея, клиентите могат да се информират и за месечното си потребление чрез подробна графика.

-        Електронният магазин на mtel.bg е удобно решение за всеки, който предпочита онлайн пазаруването. Онлайн магазинът предлага многообразие от устройства, възможност за абонамент към различни услуги на Мтел, преподписване на договор. Всяка покупка през електронния магазин се доставя безплатно и подлежи на връщане в срок от 14 дни.

Коментари: 0