Завод за 1.4 млн. лв. отвори във Враца

Чрез проекта ще бъде реализирана иновационна в световен мащаб система за закрепване на камера върху предпазна каска - Bubble

Завод за 1.4 млн. лв. отвори във Враца

Снимка: Kmeta.bg

11811 ~ 1 мин. четене

Нов производствен цех беше открит във Враца. Инвеститорът на технологичната линия е „Ломини” ООД, а вложените средства са на стойност над 1.4 млн. лв., пише Kmeta.bg. На официалното представяне на модернизираната система присъстваха кметът Калин Каменов, заместник-кметът Мария Попова, управителят и собственик на фирмата Христо Стоянов, търговският директор Стоян Стоянов, партньори, служители и работници.

Финансирането на базата във Враца е част от реализиран проект на фирмата „Внедряване в производство и пазарна реализация на иновативна система за закрепване на камера върху предпазна каска“. Чрез проекта ще бъде реализирана на пазара иновационна в световен мащаб система за закрепване на камера върху предпазна каска - Bubble.

Продуктът ще се използва от любители и професионалисти в спортни, екстремни, развлекателни и тренировъчни дейности, специализирани служби в обществена полза и др., които директно заснемат и представят изображения от околната среда.

„С откриването на новия производствен цех се надявам, че ще се даде началото на още много бъдещи инвестиции, които ще стартират във Враца през тази година. В града ни има работна ръка, която трябва да бъде открита. Радвам се, че сте намерили специалисти тук и се надявам да си ги пазите. Пожелавам ви успешна година и да се превърнете в една от печелившите компании в страната и чужбина. На добър път!“, каза при откриването Калин Каменов и заедно с управителя Христо Стоянов прерязаха лентата на новия цех, в който ще бъдат разкрити 5 работни места.

Подкрепи Economic.bg