Къде няма да има вода в София на 18 юли 2019 г.

Множество ремонти са предвидени за утре

Снимка: Pexels
18:51 17.07.2019
На 18 юли 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение и пожарен хидрант на бул. „Президент Линкълн", жк. „Овча купел" 1, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на: 
бул. „Президент Линкълн" от ул. „Промишлена" до бул."Монтевидео".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Президент Линкълн" ъгъла с ул. „Петя Дубарова".

-Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Самоков", жк. „Изток", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 20:30 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Д-р Стамен Григоров", 
по ул. „Тарас Шевченко" от ул. "Самоков" до ул."Антон П. Чехов";
ул. „Чарлз Дарвин" №13, №15, №17.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Тарас Шевченко" ъгъла с ул. „Д-р Стамен Григоров".

-Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Хан Аспарух", Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Хан Аспарух" от ул. „Ангел Кънчев" до ул."Георги С. Раковски".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ангел Кънчев" ъгъла с ул. „Хан Аспарух".

-Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Отец Генадий", кв. „Драгалевци", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Наум", ул. „Свети Горазд", ул. „Ябълкова градина", ул. „Отец Генадий".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Отец Генадий" ъгъла с ул. „Наум".

-Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Пролет", кв. „Бояна", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Пролет".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Подграмада" ъгъла с ул. „Пролет".

-Във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Летоструй", местност „Бели брег", гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Летоструй" от ул. „Бели брег" до края на улицата;
ул. „Елин Пелин", ул. „Сердика", ул. „Кипарис".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Летоструй" ъгъла с ул. „Баба Тонка".

-Във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Георги Бенковски", с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 13:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Георги Бенковски ", ул. „Масларица", ул. „Св. Спас", ул. „Могила".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Георги Бенковски" ъгъла с ул. „Рашовец".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21.Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: София | Софийска вода | вода | ремонт | спиране | водоподаване

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини