Къде няма да има вода в София на 21 август 2019 г.

Предвидени са два ремонта

18:22 20.08.2019
На 21 август 2019 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Найчо Цанов", жк. „Западен парк", се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района на:
ул. „Найчо Цанов" между ул. „Сава Михайлов" и ул. „Булина ливада".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Найчо Цанов" до бл.48.

-Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на в кв. „Славовци", гр. Нови Искър, се налага спиране на водоподаването от 09:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода", живеещи в района между:
ул. „Снежанка", ул. „Летец", ул. „Липите" и ул. „Искърско дефиле";
между ул. „Победа", ул. „Липите", ул. „Породин";
ул. „Георги  Сава  Раковски" от ул. „Победа" до ул. „Додо Наков".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Липите" на кръстовището с ул. „Победа".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21.Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: София | Софийска вода | вода | ремонт | спиране | водоподаване

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини