Телерик Академия стартира прием за обучения по три програми

Начинаещите ще могат да се подготвят с безплатен курс по основи на програмирането

Снимка: Телерик Академия
10:47 03.09.2019
Телерик Академия стартира прием по три програми, които ще подготвят участниците за кариера в областта на софтуерното инженерство - Alpha Java, Alpha .NET и Alpha JavaScript.

Обученията предстои да стартират през декември 2019 г. и януари 2020 г. В рамките на програмите участниците участниците усвояват най-новите технологии, универсално приложими концепции и най-добри практики, които могат да приложат директно на работното място.

Желаещите е необходимо да подадат автобиография и кандидатура на сайта на Телерик Академия до 8 ноември за Alpha Java и до 22 ноември за Alpha .NET и Alpha JavaScript и да преминат кратък онлайн когнитивен тест. След това да се явят на входен изпит, който изисква базови познания по програмиране.

За напълно начинаещите Телерик Академия организира безплатни курсове по основи на програмирането, които ще се проведат през октомври в учебния център в София. Продължителността на обученията за начинаещи е 5 седмици, като те ще се провеждат в събота или неделя по 3 часа.Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: кандидатстване | прием | програми | Телерик Академия

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини