„България Ер“ анулира полетите си до Милано до 27 март

Всички пътници могат да поискат пълно възстановяване на сумата за билети

Снимка: Bulgaria Air
20:27 24.02.2020

Заради зачестилите случаи на коронавирус в Италия до 27 март „България Ер“ отменя полетите си от/до Милано. Това съобщиха от авиокомпанията на сайта си днес. Всички пътници по анулираните полети могат да поискат пълно възстановяване на сумата за самолетните си билети, както и да променят датата си на пътуване, без да плащат такса.

Всички пътници по полетите до и от Милано в периода 29 март-30 април 2020 г. също могат да получат пълно възстановяване на сумата за закупените самолетни билети или да сменят датата на пътуването си без глоба, при наличие на свободни места, казват още от авиокомпанията.

Припомняме, че областите Ломбардия и Венето в Северна Италия са буквално под блокада заради разпространението на коронавируса. Бяха затворени редица учреждения, предприятия и учебни заведения, прекратени са обществени мероприятия.

Министерството на външните работи предупреди българските граждани да не пътуват до района, освен при крайна необходимост.
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: полети | Милано | България Ер | епидемия | анулирани | коноравирус

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ