От утре пощите ще продават автобусни билети в София

От станциите ще могат да се купуват и талони за паркиране

Снимка: Economic.bg/Архив
16:34 30.06.2020

От утре, 1 юли, във всички 114 пощенски станции на „Български пощи“ ЕАД в София ще се продават превозни документи за ползване на наземен транспорт и талони за паркиране, съобщиха от дружествотоНяма обаче да се продават билети за пътуване с метрото.

Могат да бъдат закупени билети за еднократно пътуване в градския транспорт, както и карти с талони за десет пътувания, еднодневни карти и талони за платено паркиране за „Синя зона“ и „Зелена зона“.

От понеделник, 29 юни, превозни документи и за наземния транспорт се продават на касите на метростанциите, допълват от Центъра за градска мобилност. 

До дни се очаква да се финализира договорът за продажба на карти за градския транспорт и в 117-те тото пунктове в София.

Към момента контрольорите на ЦГМ продължават да предлагат и билети от 1.60 лв. в превозните средства. Работят и 65-те бюра за продажба на превозни документи на ЦГМ, част от които са с удължено работно време. Билети се продават и в 207 търговски обекта из целия град. Крайградските зони се обслужват от мобилни екипи.
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: София | пощи | билети | градски транспорт | паркиране | Български пощи | талони

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини