Приложение на Intel ни превръща в анимирани герои

Pocket Avatars разполага с каталог от 40 героя

Технологичната компания Intel изненада потребителите с разработката на социално приложение за iOS и Android, което предлага възможност за мобилни видео съобщения, като използва анимирани аватари, за да пресъздаде изражението на лицето ни, пише изданието TheNextWeb.

Приложението е наречено Pocket Avatars и използва фронталната камера на устройството, за да запише съобщението, след което комбинира гласа и изражението с един от 40-те героя от каталога си. Сред тях са фигури на Lego, грижовни мечета, птвратителен портокал и Гъмби. По-голямата част от героите са безплатни, а останалите струват 0.99 цента. Съобщенията могат да се изпращат с SMS, имейл и Twitter.

По думите на вицепрезидентът на компанията Майк Бел развойният отдел на Intel често създава футуристични технологии, които не се превръщат в продукти. Според него обаче проследяващата движенията на лицето система е твърде добра, за да не види бял свят. Компанията има намерение да продължи да работи върху Pocket Avatars и ще го подобрява.
Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: Intel | приложение | най-добрите увеселителни паркове в света | развлечения | Samsung SDI

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини