Messenger-ът на Facebook вече предлага игри

Засега броят на държавите с достъп е ограничен, но ще се увеличава

09:43 30.11.2016
Messenger-ът на Facebook ще предоставя още възможности на своите потребители. Приложението за чат вече предлага на някои ползватели възможността да играят някои от най-популярните игри. Сред тях са Pac-Man и Space Invaders, пише Reuters. Това е още един опит на социалната мрежа да накара хората да прекарват повече време в нея.

Новата функция първоначално е пусната в 30 страни и включва 17 игри. Тя ще бъде достъпна с най-новата версия на операционните системи iOS и Android.

По време на разговор потребителят може да избере иконата за игри и да избере някое от предложенията. Функцията също така позволява на потребителите да отправят предизвикателства на своите приятели да играят с тях.

Facebook направи Messenger самостоятелно приложение през 2014 г. Този ход в началото не се хареса на голяма част от потребителите. Въпреки това то набра популярност, след като компанията добави редица функции към него.
 
Освен това социалната мрежа включи възможност за видео разговори и за разплащания посредством мобилното приложение.Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: приложение | игри | KazMunayGas Internationa | Afiniti