СофтУни ще проведе безплатни курсове по програмиране в цялата страна

Инициативата ще обхване 38 града

20:04 06.09.2017
Софтуерният университет стартира безплатни курсове по програмиране за начинаещи в цялата страна. Инициативата ще се проведе за втори път и ще обхване 38 града в България, съобщиха от университета.

Безплатните обучения ще се проведат в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Сливен, Добрич, Плевен, Благоевград, Велико Търново, Хасково, Шумен, Враца, Кюстендил, Горна Оряховица, Видин, Кърджали, Габрово, Търговище, Перник, Пазарджик, Казанлък, Асеновград, Монтана, Димитровград, Ловеч, Дупница, Петрич, Смолян, Самоков, Сопот, Ботевград, Троян, Ямбол, Разград, Силистра и Свищов.

Курсовете ще започнат в началото на октомври и ще продължат два месеца. Формите на обучение са две - присъствена или онлайн. Езикът, на който ще се обучават желаещите е C#, като не се изисква предишен опит и няма възрастови ограничения.

Най-добре представителите се участници ще имат възможност да продължат обучението си в Софтуерния университет и след завършване на курса, да издържат сетификационен изпит. 

Срокът за кандидатстване е 28 септември.Ако сте харесали статията, можете да се абонирате за страниците ни във Facebook и Twitter или да използвате нашия RSS фийд канал, за да не пропуснете нищо интересно от Economic.bg.


Етикети: кандидатстване | срок | програмиране | СофтУни | безплатни курсове

ПОСЛЕДНИ НАЙ-ЧЕТЕНИ КОМЕНТИРАНИ
Виж всички новини