„България еър“ временно премахва таксата за презаверка на билет

Условието е самолетният билет да е закупен в периода 15 юли- 31 август 2020 г.

„България еър“ временно премахва таксата за презаверка на билет

Снимка: България еър

Всеки, който е купил самолетен билет от „България еър“ в периода 15 юли – 31 август 2020 г., може да се възползва от 1 безплатна смяна на дата или име на билета си, както и от възможност да промени веднъж, дестинацията, до която иска да лети.  В случай, че има разлика в тарифата за полета до новоизбраната дестинация, пасажерът трябва единствено да доплати разликата в цената, уточняват от националния превозвач.

Новите преференциални условия важат за всички, които си закупят билети до 31 август 2020 г. за пътуване, което ще започне до 31 март 2021 година.  За да се възползват от предоставените възможности, пътниците трябва да се обърнат към издателя на билета, а ако той е закупен през уебсайта или приложението на „България Еър“, трябва да се свържат с Центъра за обслужване на клиенти на авиокомпанията на мейл callFB@air.bg.

Към момента националния превозвач е възстановил над 65% от полетната си програма и се изпълняват полети по всичките си директни вътрешни и европейски линии, по които няма наложени рестрикции. Допълнителни полети има и за най-търсените трансферни пунктове в Европа – Амстердам и Франкфурт, както и още до Берлин, Цюрих и Атина.

Коментари: 0