13 министри отговарят на парламентарен контрол

В рамките на заседанието участие ще вземе и Зинаида Златанова, министър на правосъдието и вицепремиер

236 ~ 1 мин. четене

Днес от 09:00 часа ще се проведе заседание на Народното събрание. От 11:00 часа пък ще бъде проведен Парламентарен контрол, в който ще вземат участие 13 министри.

Д-р Таня Андреева, министър на здравеопазването, Димитър Греков, министър на земеделието и храните, Анелия Клисарова, министър на образованието и науката, Десислава Терзиева, министър на регионалното развитие, Данаил Папазов, министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията, Искра Михайлова, министър на околната среда и водите, Петър Стоянович, министър на културата, Петър Чобанов, министър на финансите, Ангел Найденов, министър на отбраната, Драгомир Стойнев, министър на икономиката и енергетиката, Хасан Адемов, министър на труда и социалната политика, Иван Данов, министър на инвестиционното проектиране и Кристиан Вигенин, министър на външните работи, ще отговарят на депутатски питания.

В рамките на парламентарния контрол участие ще вземе и Зинаида Златанова, министър на правосъдието и вицепремиер, която ще отговори на 4 въпроса.

Подкрепи Economic.bg