15-те най-готини джаджи за подарък

Bloomberg е класирал най-интересните \"джаджи\" произведени през 2012 г., и които могат да бъдат идеален подарък за всеки повод

5394 ~ 3 мин. четене
ES8000 Series 8 LED TV

Производител:  Samsung Electronics
Цена: $2 100

Телевизорът се характеризира с интуитивна платформа, базирана върху командите за управление на движение и глас и за разпознаване на лице към телевизора. Функцията Smart Interaction позволява на потребителите да включват и изключват телевизора, да активират избрани приложения или да търсят съдържание в уеб браузъра единствено чрез гласова команда. А с движение на дланта си те могат да сърфират в мрежата и да избират линкове или съдържание чрез уеб браузъра.

Fitbit Zip

Производител: Fitbit
Цена: $60

Устройството е предназначено за хората които спортуват активно. Синхронизира се със смартфона чрез Bluetooth 4.0 и позволява да се отчита броят на стъпките, скоростта и изминатият път. Цялата статистика, която се записва по време на спортните занимания, може лесно след това да се изведе на собствения уебсайт например.

Zik Headphones

Производител: Parrot
Цена: $400

Слушалките се считат за едни от най-добрите създавани досега. Позволяват безжична връзка, чрез Bluetooth и Wireless, с устройствата на Apple и Android. Разполагат със сензорен дисплей на едната слушалка, с който може да се контролира звука и избора на песен. Сензор автоматично спира звука, когато слушалките бъдат свалени.

Lytro Light-Field Camera

Производител: Lytro
Цена: $400

Lytro e първата камера за нормални потребители/любители фотографи, която улавя всяка макар и слаба светлина по време на заснемането на снимката, не само нейните цвят и интензивност, но и посока. Light field първо заснема изображенията, а след това ви позволява да определите в коя зона да бъде фокуса.

Verizon Jetpack Mobile Hotspot MiFi 4620L

Производител: Novatel Wireless
Цена: $50

Устройството позволява да се свързвате с вашите устройства iPads, Kindle Fires и Nooks докато сте в движение. Устройството използва 4G LTE мрежа, която позволява много високи скорости на пренос на данни.

HiddenRadio Bluetooth Speaker

Производител: Hidden
Цена: $190

Този високоговорител може да работи в комплект с любимото Ви Bluetooth устройство (смартфон, таблет, плеър и т.н.). Достатъчно е само да натиснете два бутона и всичко започва да работи безпроблемно. Силата на звука се регулира с капака, който се намира върху колонките като, когато го повдигнем нагоре звукът става по-силен, а при избутване надолу - по-слаб. Усилвателят, който се доставя в комплект с високоговорителите, може да увеличи силата на звука до 80dB, което е напълно достатъчно дори и за озвучаването на една голяма стая.

Tagg GPS Pet Tracker

Производител: Snaptracs/Qualcomm
Цена: $100

Малкият чип в каишката на домашния любимец ще ви помогне да следите неговото местоположение и никога да не се притеснявате къде се намира. Устройството може да изпраща смс-и.

Nexus 7

Производител: Google/Asus
Цена: $199

Таблетът на Google беше едно от най-чаканите устройства, спрягано за конкурент на iPad. Устройството разполага с четириядрен процесор и Jelly Bean операционна система. Най-голямото му предимство обаче е цената.

The Hopper Whole-Home HD DVR with Joey

Производител: Dish Network
Цена: В зависимост от конфигурацията

Мултимедийната система разполага с възможност за записване на над 2 хил. часа видео. Освен това устройството може да записва видео едновременно от четири канала, от четири различни мрежи.

Logitech Alert Security Systems

Производител: Logitech
Цена: $650

Кабелните оператори и телекомите вече мислят за нова стъпка в развитието си - предоставяне на домашни охранителни услуги. Системата на Logitech позволява да се създаде домашна охранителна система само за 20 мин. Камерите разполагат с обективи за нощно виждане и могат да записват автоматично видео при засичане на движение.

mMini Combo Duo Travel Charging Kit

Производител: Innergie
Цена: $50

Универсалният комплект зарядни позволява да се презареждат както устройствата на Apple, така и тези на Android.

Moverio BT-100 Wearable Display

Производител: Epson
Цена: $700

Снабдени с операционната система Android тези очила позволяват да се гледат клипове в YouTube и друго HD съдържание.

iPhone 5

Производител: Apple
Цена: $199

Разбира се абсолютният хит на пазара през последните седмици. Най-новото устройство на Apple вече е с по-голям екран и използва по-бързата LTE 4G мрежа.

DA-E750 Audio Dock

Производител: Samsung
Цена: $630

Новата аудио докинг станция с лампово усилване на Samsung e оборудвана с разработена от компанията хибридна технология, предназначена да удовлетворява изискванията и на най-капризните към озвучаването. Тя поддържа широк спектър от устройствата на Samsung и Apple, които могат да бъдат свързани както директно върху базовата станция, така и по безжичен път.

Aspire S7 Series Ultrabook

Производител: Acer
Цена: $1 399

Един от най-добрите ултрабук компютри, създадени да конкурират по дизайн MacBook на Apple.

Подкрепи Economic.bg