25 клиента ЧЕЗ няма да плащат ток

Общата стойност на наградите за лоялни клиенти на компанията е 1805 лв.

140 ~ 1 мин. четене
Автор: Силвия Георгиева

Електроразпределителното дружество ЧЕЗ, което захранва с ток абонатите в Западна България раздаде още 25 сметки на свои лоялни клиенти. Печеливпшите бяха изтеглени от мениджърите на компанията, а общата стойност на сметките, които няма да бъдат платени е 1805 лв., съобщиха от ЧЕЗ. След новите 25 награди броят на печелившите в инициативата достигна 125.

Клиенти от общините Троян, Плевен, Монтана, София, Козлодуй, Ловеч, Кюстендил, Брезник, Криводол, Перник, Гоце Делчев, Лом, Бяла Слатина, Сандански, Самоков и Белене са късметлиите от последната томбола, които няма да платят сметката си за ток.

"Още 475 семейства ще бъдат подпомогнати с безплатни сметки за електроенергия в рамките на тази инициатива. Щастлив съм, кампанията постига целта си и се приема толкова положително от клиентите ни. Вярвам, че сме на верния път към връщането на доверието им", каза Петър Докладал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

Кампанията на дружеството "Лоялността ви се отплаща" стартира в края на март и до момента са раздадени 6620 лева на лоялни клиенти, които са плащали месечните си задължения в срок през последните 12 месеца.

Подкрепи Economic.bg