БДЖ с допълнителни вагони за празниците

С увеличен състав ще се движат 139 влака

„Холдинг Български държавни железници” ЕАД ще увеличи с допълнителни вагони съставите на 139 влака, които пътуват по основните направления в страната. Увеличението на съставите на влаковете се прави с цел да бъде осигурено удобното придвижване на клиентите по време на предстоящите празнични дни.

През периода от 30 април до 6 май включително, националният железопътен превозвач ще предостави около 11 000 допълнителни места във влаковете по най-натоварените маршрути в страната - от и до Варна, Бургас, Пловдив, Горна Оряховица, Видин/Лом, Петрич, Стара Загора, Русе. С увеличени състави през празничните дни ще се движат общо 26 бързи влака със задължителна резервация и 113 бързи влака.

От компанията напомнят на своите клиенти, че при закупуване на билети за отиване и връщане, могат да ползват от 10% до 30% намаление от редовната цена на билета в зависимост от различните търговски оферти. Те могат да получат подробна информация за свободните места във влаковете през празничните дни от служителите на гишета „Информация” и билетните каси в железопътните гари и бюра в страната.

 За повече информация и възможност за закупуване на билети online: bdz.bg

Коментари: 0