Apple готова с дизайна на iPhone 6

Смартфонет ще бъде с по-голям екран от 5S

144 ~ 1 мин. четене

Технологичният гигант Apple вече е почти наясно с дизайна на следващото поколение iPhone 6. Според анализатора от Cowen and Company Тимоти Аркури, устройството ще бъде с 4.8-инчов сензорен екран. Последният модел на компанията - iPhone 5S е с 4-инчов екран.

По неофициална информация резолюцията на новия смартфон ще бъде 900х1600 пиксела, докато тази на 5S е 640х1136. Новото поколение на компанията ще разполага с вграден безжичен адаптер Wi-Fi с поддръжка на стандарта IEEE 802.11 ac, вместо досегашния IEEE 802.11n, пише technews.

Apple планира да вгради в модела нови технологии за сигурност и мобилни плащания. Софтуерът на iPhone 6 ще предостави нови иновации и услуги, които се възползват от възможностите на 64-битовия процесор А7 и интегрирания дактилоскопичен сензор Touch ID.

Предполага се, че компанията ще представи модела през лятото, по време на световната конференция за разработчици WWDC, но както е известно компанията от Купертино обича да държи в тайна новите си разработки и нищо не е сигурно.

Коментари: 0