БДЖ вече приема резервации за Коледа и Нова година

От днес започва 12-дневна предварителна продажба на билети и резервации за празниците

От днес, 12 декември 2012 г. започва 12-дневна предварителна продажба на билети и резервации за седящи места за всички бързи влакове за коледните и новогодишните празници. Това съобщиха официално от пресцентъра на "Холдинг Български държавни железници" (БДЖ).

Обикновено срокът за предварителни продажби е 5 дни, но националният железопътен превозвач има практиката да удължава този срок, в случаите, когато предстоят празнични периоди. Клиентите ще могат да планират предварително своите пътувания, да направят резервации за седящи места, както и да закупят билет за предпочитания от тях влак в срок от 20 дни преди самото пътуване.

Предварителната продажба на билети и резервациите за седящи места ще се извършват във всички гари и железопътни бюра в страната.

Клиентите на БДЖ могат да получат подробна информация за свободните места във влаковете от служителите на билетните каси в железопътните гари и бюра в страната. Телефоните за връзка с билетните каси в гарите и бюрата са посочени на интернет страницата на железопътния превозвач (www.bdz.bg).

За празничните дни по повод Коледа и Нова Година, "Холдинг БДЖ" ЕАД предвижда да осигури допълнителни вагони за някои влакове, които пътуват по основните направления в страната.

Коментари: 0