Бареков се обяви за новия Ахмед Доган

"България без цензура" щяла да осигури 1 милион работни места

Бареков се обяви за новия Ахмед Доган

Снимка: ББЦ

176 ~ 2 мин. четене

Аз ще съм новият Ахмед Доган в българската политика, защото ББЦ ще е новият балансьор в българския парламент и политика. Това заяви лидерът на "България без цензура" Николай Бареков, обявявайки водачите на листите на партията днес във Варна.

Той каза още, че ББЦ отива на тези избори като алтернатива на партиите от статуквото - ГЕРБ, ДПС и БСП.

"България без цензура" вади тежката си артилерия срещу Бойко Борисов за деня на парламентарния вот. Николай Бареков излиза на изборен дуел с него в Пловдив-град, а в 25-и МИР в София битката с Борисов ще води зам.-председателят на партията Росен Петров. Там той ще мери сили и с водача на БСП Михаил Миков.

Бастионът на ДПС – Кърджали коалицията ще атакува с три от най-знаковите си лица – зам.-председателите Рада Коджабашева и Росен Петров, следвани от световната шампионка Тезджан Наимова. Зам.-председателя на ББЦ Светлин Танчев ще води листата в 24-и МИР в столицата, а в 23-и начело е Любен Дилов-син. Светлин Танчев ще води коалицията и в Благоевград, където ще се изправи срещу зам.- председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов.

В Бургас водач ще главният секретар на ББЦ Стефан Кенов, в Добрич – Виктор Лучиянов. Председателката на "Евромайки" Калина Крумова ще води четата на "България без цензура" в Ловеч, а Георги Балабанов – в Сливен. В Перник начело на листата е Димитър Колев, в Разград Димитър Аврамов, а в Пловдив-област Мартин Иванов. В Хасково водач ще е Борислав Иглев, а в Шумен – доц. Христо Бозов. Във Велико Търново водач е Илия Димитров, а във Видин - Десислава Тодорова, съобщи БГНЕС.

На форума Бареков представи и управленската програма на ББЦ. "Ще работим за хората и ще отворим нови 1 милион работни места в пет сектора на икономиката. Програмата, с която кандидатстваме на тези избори, носи ясно послание – Работа, европейски доходи, справедливост", каза Бареков. "Ние казваме: българската държава да спре да е мащеха за хората и да стане "държава с грижа за народа". Това е нашето мото за вота, обясни Бареков.

Гости на конгреса на ББЦ в морската ни столица бяха заместник-председателят на Европейските консерватори и реформисти Джефри ван Орден (на снимката вляво) и председателят на политическата група Сайед Камал.

Коментари: 0